09 март 2013

Za impotenciju mlađih muškaraca kriva je psiha

Muškarci su svesni činjenice da sa godinama starosti raste učestalost organskih uzroka impotencije. U starosnom dobu od 30 do 35 godina samo kod 2,5 odsto slučajeva uzrok impotencije organski. U dobu od 60 godina taj se procenat penje na 20, dok je kod osamdesetogodišnjaka to već 75 odsto. Među organske uzroke kao, prve ubrajamo urođene deformacije polnih organa, neke neurološke i endokrinološke probleme i smetnje, bolesti i uticaj različitih lekova.

KAKO UTVRĐUJEMO ŠTA JE IMPOTENCIJA?
Na žalost, još ne nije poznata sasvim pouzdana metoda za prepoznavanje organskih uzroka impotencije. Za sada je najpouzdanija metoda merenja penisovog opsega u REM fazi sna, a upotrebljiva se EMG (elektromiografija) i mikro EMG mišića dna karlice. Iz spontanih noćnih i jutarnjih erekcija dobije se ne baš sasvim pouzdana diferencijalna dijagnoza, jer ih obično imaju muškarci sa psihogenom, a nemaju muškarci sa organogenom impotencijom. Međutim, diferencijalnu dijagnozu je vrlo teško postaviti kod starijih muškaraca. Kao dodatno diferencialno-diagnostično pomagalo uzima se stanje erekcije kod samozadovoljavanja...

Izvor: S media


PXD Adam caj i PXD Adam preparat
PXD ADAM ČAJ, PXD ADAM PREPARAT
čaj i preparat za jačanje polne moći

Biljna mešavina PXD-ovog ADAM ČAJA izvanredni je eliksir čiji se višestruko lekovito delovanje vidno manifestuje na ceo organizam.
Biljna mešavina koja višestruko jača organizam na zdrav i prirodan način i dovodi do pojačanog lučenja hormona. Takođe ima blagotvorno dejstvo na kardiovaskularne tegobe: krvni pritisak, lošu mikrocirkulaciju, holesterol i trigliceride. Sanira posledice lošeg varenja. Izbacuje višak vode iz organizma i potpomaže povlačenje otoka. Antiseptičan je i preporučuje se kod upala urogenitalnog trakta. Preporučuje se kod problema sa prostatom. Umiruje nervni sistem.
Sastav: matičnjak, majčina dušica, žalfija, ruzmarin, korijander, kopriva, vresak, orah, dragiljub, anis.
Uz PXD ADAM ČAJ koristi se i PXD ADAM PREPARAT koji znatno dopuinjuje i jača efikasnost čaja.
Ovaj preparat je istinska energetska bomba koja snabdeva organizam brojnim vitaminima i mineralima (E,A, cink, mangan...). Kod oba pola dovodi do jačanja libida i želje za odnosom. Iskustva su pokazala posebno blagotvoro dejstvo kod miškaraca koji imaju problema sa potencijom i radom prostate.

0 comments:

Постави коментар