09 март 2013

Ne pomažu med i orasi

Postoji lek za impotenciju, ali muškarci moraju da pobede stid i obrate se lekaru za pomoć jer jedino on može da odredi pravi način lečenja, kaže dr Aleksandar Milošević, urolog i seksolog u KBC „Zvezdara”

Svetska istraživanja pokazuju da svaki treći muškarac stariji od četrdesete godine ima problema s potencijom, odnosno da boluje od erektilne disfunkcije, a da je svaki muškarac makar jednom i pre tridesete oseti polnu nemoć. Stručnjaci smatraju da više od devedeset odsto osoba koje pate od nekog oblika impotencije dožive infarkt ili neko drugo kardiovaskularno oboljenje, kao i da je impotencija postala znak upozorenja za koronarnu arterijsku bolest, kako za akutnu tako i za hroničnu. Iako tačna evidencija o broju muškaraca koji pate od erektilne disfunkcije ne postoji, jer ljudi se za pomoć, ako je uopšte potraže, mahom obraćaju lekarim u privatnim klinikama, ipak Srbija prati svetski trend i uklapa se u svetska istraživanja jer je sve više onih koji imaju problem sa impotencijom, kaže dr Aleksandar Milošević, urolog i seksolog u KBC „Zvezdara”, i dodaje da su zapažanja domaćih lekara da skoro 90 odsto muškaraca u našoj zemlji i pre četrdesete, barem jednom, ima simptome erektilne disfunkcije, a samo petnaestak odsto njih potraži pomoć lekara.
Prema njegovim rečima , kod mlađih je problem najčešće psihičke prirode, ali s godinama i telo počne da otkazuje poslušnost...

Detaljnije: Politika



PXD Adam caj i PXD Adam preparat
PXD ADAM ČAJ, PXD ADAM PREPARAT
čaj i preparat za jačanje polne moći

Biljna mešavina PXD-ovog ADAM ČAJA izvanredni je eliksir čiji se višestruko lekovito delovanje vidno manifestuje na ceo organizam.
Biljna mešavina koja višestruko jača organizam na zdrav i prirodan način i dovodi do pojačanog lučenja hormona. Takođe ima blagotvorno dejstvo na kardiovaskularne tegobe: krvni pritisak, lošu mikrocirkulaciju, holesterol i trigliceride. Sanira posledice lošeg varenja. Izbacuje višak vode iz organizma i potpomaže povlačenje otoka. Antiseptičan je i preporučuje se kod upala urogenitalnog trakta. Preporučuje se kod problema sa prostatom. Umiruje nervni sistem.
Sastav: matičnjak, majčina dušica, žalfija, ruzmarin, korijander, kopriva, vresak, orah, dragiljub, anis.
Uz PXD ADAM ČAJ koristi se i PXD ADAM PREPARAT koji znatno dopuinjuje i jača efikasnost čaja.
Ovaj preparat je istinska energetska bomba koja snabdeva organizam brojnim vitaminima i mineralima (E,A, cink, mangan...). Kod oba pola dovodi do jačanja libida i želje za odnosom. Iskustva su pokazala posebno blagotvoro dejstvo kod miškaraca koji imaju problema sa potencijom i radom prostate.

0 comments:

Постави коментар