09 март 2013

I muškarce muči klimaks

I MUŠKARCI posle 50. godine ulaze u klimaks, samo što su promene koje se njima dešavaju mnogo sporije i manje vidljive nego kod žena. Svakoj ženi je jasno kada je ušla u menopauzu, zbog gubljenja menstrualnog ciklusa, dok se sindrom smanjenja muških polnih hormona odnosno andropauza ispoljava u smanjenju seksualne želje i energije uopšte, pojavi gojaznosti, promenama raspoloženja...

- Pošto muški hormon nije vezan samo za seks već je i motor fizičke i motorne aktivnosti, ne dolazi samo do slabljenja seksualne funkcije, već se pojavljuju i nesanica, umor, slabljenje mišićne mase, depresija - objašnjava profesor dr Sava Mićić, direktor Instituta za urologiju Kliničkog centra Srbije. - Bitna razlika je što kod muškog pola ne dolazi do promena tako naglo kao kod žena. Svaki muškarac prođe kroz tu fazu, samo je pitanje u kojoj meri će se simptomi ispoljiti. Kod nekog se to javlja sa 50, a kod nekog sa 70 godina.

Profesor Mićić podseća da se prosečna dužina života u proteklih 100 godina duplirala i da sada muškarci dočekaju duboku starost. Zbog toga ima više ljudi koji su potpuno zdravi, ali imaju simptome andropauze, a to je i razlog što se o ovoj pojavi više zna i govori nego ranije...

Detaljnije: Večernje Novosti


PXD Adam caj i PXD Adam preparat
PXD ADAM ČAJ, PXD ADAM PREPARAT
čaj i preparat za jačanje polne moći

Biljna mešavina PXD-ovog ADAM ČAJA izvanredni je eliksir čiji se višestruko lekovito delovanje vidno manifestuje na ceo organizam.
Biljna mešavina koja višestruko jača organizam na zdrav i prirodan način i dovodi do pojačanog lučenja hormona. Takođe ima blagotvorno dejstvo na kardiovaskularne tegobe: krvni pritisak, lošu mikrocirkulaciju, holesterol i trigliceride. Sanira posledice lošeg varenja. Izbacuje višak vode iz organizma i potpomaže povlačenje otoka. Antiseptičan je i preporučuje se kod upala urogenitalnog trakta. Preporučuje se kod problema sa prostatom. Umiruje nervni sistem.
Sastav: matičnjak, majčina dušica, žalfija, ruzmarin, korijander, kopriva, vresak, orah, dragiljub, anis.
Uz PXD ADAM ČAJ koristi se i PXD ADAM PREPARAT koji znatno dopuinjuje i jača efikasnost čaja.
Ovaj preparat je istinska energetska bomba koja snabdeva organizam brojnim vitaminima i mineralima (E,A, cink, mangan...). Kod oba pola dovodi do jačanja libida i želje za odnosom. Iskustva su pokazala posebno blagotvoro dejstvo kod miškaraca koji imaju problema sa potencijom i radom prostate.

0 comments:

Постави коментар