07 март 2013

Analiza PXD Biopiramide: 5. Detaljan pregled zapisnika sa merenja ispitanika u glavnoj i kontrolnoj grupi

5.1. Predhodne zabeleske

Tabelarno predstavljene merne vrednosti i graficka vrednovanja kao matematico statisticki model imaju svoju vaznost za pokazivanje harmonizujuceg dejstva PXD biopiramide.

Neophodno je da se, preko poredjenja rezultata merenja ispitanika iz glavne i kontrolne grupe, pokaze statisticki znacajna razlika u signalima bio-fidbeka u razlicitim ciklusima ispitivanja.

Osobeno cesto smanjivanje spoljasnjih uticaja preko harmonizujuceg dejstva ovog proizvoda moze da se predstavi kao ispravljanje krivog toka dermatoloske vodece vrednosti ili njene temperature. Vise geometrijsko iskakanje ovih funkcija moze da se smatra kao mera smanjivanja stresa.

U osnovi mora da se podje od toga da pored stetnih dejstava spoljasnjih polja PXD biopiramida harmonizuje njihovo dejstvo, pri cemu dolazi do oslobadjanja stresa od organizma.

Razlog za to moze da bude i u duhovnom ili mentalnom opterecenju. Ovo je takodje ukljuceno u rezultate izmerenih opterecenja kod svakog ispitanika.

U relativno kratkom vremenskom periodu ispiptivanja od samo mesec dana zapazene su promene u signalima bio-fidbeka prilikom upotrebe PXD biopiramide. Druge jasno izmenjene reakcije kod ispitanika koje su posledica porodicnih i problema na poslu u ovom periodu ne mogu da se uzmu u razmatranje.


Cetiri ispitanika iz glavne grupe se osecaju znatno bolje od aktiviranja i upotrebe PXD biopiramide.

Biolisko delovanje PXD biopiramide moze da se potvrdi i u radijusu od sedam metara u visinu, i to u zgradama (dvospratnice).

U sledecem prikazu mernog zapisnika opuredno se utvrdjuju izmene geometrijskog toka procesa povratnog efekta dermatoloske vodece vrednosti koze i njene temperature u svim kontrolnim ciklusima i periodima provere.

Kompletan sadržaj analize PXD Biopiramide pogledajte ovde.

0 comments:

Постави коментар