09 март 2013

Impotencija nije smak sveta

Jedan od deset muškaraca se, uprkos seksualnoj želji, suočava sa impotencijom - nemogućnošću da postigne ili održi erekciju tokom polnog odnosa.
Jedan od deset muškaraca se, uprkos seksualnoj želji, suočava sa impotencijom, odnosno nemogućnošću da postigne ili održi erekciju tokom polnog odnosa, pokazuje jedna studija. Za ovaj poremećaj stručnjaci često koriste izraz "erektilna disfunkcija” da bi ga razlikovali od drugih, kao što su smanjena seksualna želja, teškoće sa ejakulacijom i postizanjem orgazma.

Druga istraživanja su potvrdila da 40 odsto muškaraca u različitim životnim dobima ima teškoće s postizanjem erekcije, a u osmoj deceniji čak 70 odsto. Ipak, impotencija nije u vezi sa starenjem, budući da seksualni nagon kod zdravih muškaraca traje celog života...

Detaljnije: Mondo



PXD Adam caj i PXD Adam preparat
PXD ADAM ČAJ, PXD ADAM PREPARAT
čaj i preparat za jačanje polne moći

Biljna mešavina PXD-ovog ADAM ČAJA izvanredni je eliksir čiji se višestruko lekovito delovanje vidno manifestuje na ceo organizam.
Biljna mešavina koja višestruko jača organizam na zdrav i prirodan način i dovodi do pojačanog lučenja hormona. Takođe ima blagotvorno dejstvo na kardiovaskularne tegobe: krvni pritisak, lošu mikrocirkulaciju, holesterol i trigliceride. Sanira posledice lošeg varenja. Izbacuje višak vode iz organizma i potpomaže povlačenje otoka. Antiseptičan je i preporučuje se kod upala urogenitalnog trakta. Preporučuje se kod problema sa prostatom. Umiruje nervni sistem.
Sastav: matičnjak, majčina dušica, žalfija, ruzmarin, korijander, kopriva, vresak, orah, dragiljub, anis.
Uz PXD ADAM ČAJ koristi se i PXD ADAM PREPARAT koji znatno dopuinjuje i jača efikasnost čaja.
Ovaj preparat je istinska energetska bomba koja snabdeva organizam brojnim vitaminima i mineralima (E,A, cink, mangan...). Kod oba pola dovodi do jačanja libida i želje za odnosom. Iskustva su pokazala posebno blagotvoro dejstvo kod miškaraca koji imaju problema sa potencijom i radom prostate.

0 comments:

Постави коментар