PXD Mobi Čip

Neutralizator štetnog elektromagnetskog zračenja

Princip rada: Radi na principu promene polariteta elektromegnetskog zračenja koje postiže pomoću metalnih kristala ugrađenih u staze gravure antene specificnog titrajnog kruga. Promenom polariteta, zračenje gubi svoj štetni efekat na ljudske ćelije koje su pozitivno polarizovane za razliku od izvornog zračenja koje je negativno polarizovano. Pritom se rad aparata ne menja, a štetnost zračenja se smanjuje za 96%.

Skinuti zaštitni papirić sa lepljive površine na zadnjoj strani neutralizatora i pritisnuti ga na aparat. Pazite da zarez bude okrenut naviše.

Mesto za čip: mobilni telefon – zadnja strana ili u unutrašnjosti kod baterije ili SIM-kartice, ako ima mesta; TV ili monitor – na sredini okvira iznad ekrana; mikrotalasna pećnice, fotokopir-aparat, radiobudilnik, hauba za sušenje kose i drugi aparati – po sredini uređaja.

Dimenzije: prečnik 22 mm, debljina 4 mm.

Materijal metalni kristali bakra, cinka i nikla.

Rok upotrebe: neograničen.


PXD MOBICHIP testiran je radiestezijski, pomoću Kirlijanove fotografije i EEG.

BION sertifikat. Kliknite za uvećanje.

CENA PXD Mobičipa
2 500 din.
30 eur za inostranstvo

NARUČITE PXD MOBIČIP PREKO:


12 коментара:

 1. Kako se pokazao mobicip? Koliko ima istine u ovome sto pise?

  ОдговориИзбриши
 2. Izvinjavam se što kasnim sa odgovorom i to poprilično, ali možda je i bolje pošto je PXD Mobičip dobio od skoro sertifikat o kvalitetu biopolja od instituta BION iz Slovenije. Pored sertifikata od instituta IGEF iz Nemačke i BION instituta iz Slovenije istina o tome da PXD Mobičip štiti od štetnog zračenja mobilnog telefona, laptopa, kompjutera i drugih uređaja je apsolutna, jer veću garanciju ne možete dobiti od ovih sertifikata. Oba instituta imaju različite metodologije rada na ispitivanju proizvoda ove vrste.

  ОдговориИзбриши
 3. A zašto zaštita kod mobilnih telefona kad oni nemaju sa primo-predajnikom od 1 do 1,5W apsolutno nikakvo zračenje jer sam merio ERD uredjajem za merenje eleketromagnetne radijacije.

  ОдговориИзбриши
  Одговори
  1. Ujedno da dodam da je zracenje mobilnog stavljeno u 2B listu Svetske zdravstvene agencije sto znaci da je moguci uzrocnik kancera.

   Избриши
 4. Poštovani, iskustvo sa terena govori drugačije. Merenjem je utvrđeno da se temeratura glave povećavam kada razgovarate sa mobilnim telefonom, što znači da zračenje ipak utiče na nas. Krajem oktobra se očekuje prva regionalna konferencija o nejonizujućem zračenju u Beogradu u Sava Centru na temu štetnog uticaja na ljude i životnu okolinu. Posle toga biće mnogo toga jasnije i bolje objašnjeo javnosti koji su rizično faktori u korišćenju novih informacionih tehnologija.

  ОдговориИзбриши
 5. Sam PXD Mobičip je dokazan zaštitnik od zračenja mobilnog telefona, jer je merenjem utvrđeno da potencijal stresa kod osobe koja je izložena nejonizujućem zračenju smanjuje od 30% do 40% i više u zavisnosti od senzibilnosti osobe.

  ОдговориИзбриши
 6. Анониман13 јун, 2016 19:44

  Da li stiti od Wi-Fi zracenja (wireless internet preko mobilnog telefona i laptop racunara?!

  ОдговориИзбриши
  Одговори
  1. Postovani, stiti od te vrste zracenja, posto je isto kao i zracenje mobilnog telefona. Potrebno je zalepiti ga na uredjaj od cijeg stetnog zracenja se teba zastititi.

   Избриши
 7. Da li mogu da ga stavim i na ruter za wifi?

  ОдговориИзбриши
 8. Kako se čisti čip od nakupljenog zračenja?Ako se stavi da ga obasjaju sunčevi zraci da li je to mesto čisto od drugih vrsta zračenja, jer i na taj način može još više da se nakupi štetno zračenje?Ako se čip nečisti od nakupljenog zračenja nema tj. gubi efekat. Svi koji su imali "čistače" od zračenja su imali sertifikate da NE EMITUJU a ne da čiste i koliko čiste tj. otklanjaju štetno zračenje.Da li može negde da se vidi koliko smanjuje štetno zračenje vaš uređaj? Hvala ako odgovorite.

  ОдговориИзбриши
  Одговори
  1. Postovani PXD Mobicip se ne cisti od zracenja. Jedino se PXD Biopiramida i medaljoni ciste od zracenja, jer imaju dodatne funkcije gde zrace odredjenu vrstu energije, pa je to potrebno, narocito je to izrazeno kod PXD Biopiramide. Cela analiza IGEF instituta je dostupna na uvid na sledecem linku: http://www.zdrava-energija.com/index.php/analize-na-drugim-jezicima

   Избриши