PXD Ekstrakt od Kombuhe

Kombuha-tečnost prestavlja simbiotsku zajednicu kvasaca i drugih mikroorganizama bogatu fermentima (enzimima).

PXD EKSTRAKT je potpun o prirodan proizvod dobijen od pravilno fermentisane kombuha-tečnosti primenom posebne opreme i pod posebnim fizičko-hemijskim uslovima. Ekstrahuju se najvažniji produkti fermentacije komguha-tečnosti, odstranjuje se voda, viđak sirćetne kiseline i svi aktivni mikroorganizmi. Tako se dobija stabilan preparat s drugim vekom trajanja. PXD EKSTRAKTod kombuhe dejstvuje deset puta jače i brže od komguha-tečnosti. PXD EKSTRAKT od kombuje sadrži L-mlečnu kiselinu, jednu od najjačih antikancerogenih supstanci i glukoronsku kiselinu koja je glavni čistač krvi. Ovu kiselinu, koja se prirodno stvara u jetri, možemo naći jedino u kombuha-tečnosti. Proizvod je bogat vitaminima B1, B2, B6, C i nijacinom.

Iskustva brojnih korisnika pokazuju da regeneriše i čisti jetru, pluća, bubrege i creva, stvara zdravu krv (kod anemije) reguliše pritisak i nivo holesterola i triglicerida u krvi i povećava elastičnost vena i arterija (kod tromboze); pomaže kod grčeva u mišićima; otapa kamen u žuči i bubregu, razbija ciste, miome i tumore; jača mikrocirkulaciju i reguliše rad prostate; kosi vraća prirodnu boju; služi za ispiranje gnojnih rana, kose i stopala. Sportisti ga zovu "energetska bomba" jer posle petnaest minuta od uzimanja preparata telo dobija izuzetnu energiju pošto se detoksikacija organizma manifestuje kroz osećaj viška energije. Prokrvljenost mišića je mnogo jača i redovnim korišćenjem uz fizičko vežbanje dobija se na kvalitetnoj mišićnoj masi bez upotrebe steroida.

Upotreba: Dovoljne su dve-tri kafene kašičice dnevno za preventivno delovanje. Preporučljivo je da se ne unosi tečnost pola sata pre uzimanja PXD EKSTRAKT, a pola sata posle uzimanja preparata treba obavezno popiti dve čaše vode radi bržew detoksikacije organizma. Dobro je da se preparat zadrži dva-tri minuta u ustima i da se onda proguta. Kod težih bolesti preporučuju se tri supene kašike dnevno.
Kod karcinoma se koristi jedna teglica na dan.

Dijabetičarima se preporučuje sledeći način upotrebe jedna kafena kašika ekstrakta rastvori se u 2 dl hladne vode i pije tokom dana. Kako nivo šećera opada, tako povećavati dozu.

PXD EKSTRAKT
sadrži: glukoronsku kiselinu, L-mlečnu diselinu, folnu kiselinu, sirćetnu kiselinu, proteine, saharozu, glukozu, fruktozu, vitamine B1,B2,B6, C i nijacin.

Rok trajanja: dve godine.

 

CENA PXD Ekstrakta od Kombuhe
3 750 din.
37,5 eur za inostranstvo
KONTAKTIRAJTE NAS ZA AKCIJE, POPUSTE, POKLONE...

NARUČITE PXD EKSTRAKT OD KOMBUHE PREKO:

5 коментара:

 1. ISKUSTVO KORISNIKA:

  PXD ekstrakt od kombuhe sam pocela da koristim da bih iscistila pluca od katrana, jer sam dugogodicnji strastveni pušac. Ta moja strast je izazivala veliki problem sa disanjem I alrgijeske reakcije za vreme leta. Prva reakcija je bila nagon za povracanjem, a posle jednog sata i povracanje. Na moje iznenadenje u sadrdaju koji sam ispovratila nije bilo hrane, vec samo sluzi I katrana. U poredo sa korišcenjem ekstraktom mazala sam i jela PXD kraljicu melem. Za nekoliko dana povracanje je prestalo, a ja sam prošlo leto i odmor provela dišuci pored mora punim plucima posle 20 godina bez inekcija i straha da cu se ugušiti. Neizmerno sam zahvalna PXD Sistemu–u što je ponudio tržištu ovako kvalitetne i efikasne proizvode.

  ОдговориИзбриши
 2. ISKUSTVO KORISNIKA:

  PXD ekstrakt od kombuhe sam pocela da koristim pre dve nedelje zbog povišene temperature, malaksalosti, upale grla i suvog kašlja. Uporedo sa korišcenjem tri puta po jedna supena kašika, mazala sam i uzimala sam oralno kremu Kraljicu prema priloženom iskustvu. Posle prvog dana korišcenja kašalj se smirio, bolovi u grlu su nestali, a temperature se smanjila. Pored toga pocela sam i normalno da dišem, jer se nos otpušio. Drugog dana korišcenja temperature je nestala, a kašalj je bio vrlo redak sa iskašljavanjem zrele sluzi.

  ОдговориИзбриши
 3. ISKUSTVO KORISNIKA:

  Prošle godine u septembru doživela sam stres koji je bio fatalan. Posledice su bile gubitak težine, spušteni zeludac koji je bole dan i noc. Sama pomisao na hranu i njen miris je izazivao mucninu. Sve to skupa je dovelo do gubitka snage, pada imuniteta i pocetka anemije. Prijateljica iz Skoplja mi je preporucila PXD Ekstrakt od Kombuhe da pijem i PXD Kraljicu kremu da jedem i mažem gde osecam bol. Sva sreca da sam je poslušala. Ovi proizvodi su mi vratili snagu da ucestvujem dalju u životnim tokovima. Svima od srca ih preporucujem, pocevši od moje dece, pa šire i šire...

  ОдговориИзбриши
 4. ISKUSTVO KORISNIKA:

  Ovih dana dok sam se spremala za kolokvijum, pila sam PXD ekstrakt od kombuhe. Osecala sam snagu da mogu duže da ucim i da imam vecu koncetraciju, što je na kraju dalo odlicne rezultate. Sa kremom Kraljica sam rešila problem celulita i ublažila izraženost strija. Moje druženje sa ovim proizvodima ce potrajati. Hvala PXD Sistemu što nam je omogucio da dodemo do njih.

  ОдговориИзбриши
 5. ISKUSTVO KORISNIKA:

  U našoj kuci su uvek prisutni PXD ekstrakt od kombuhe i krema PXD Kraljica. Ako se pojavi neka promena na koži, ako nas ujede neki insekt, ako prilikom vežbe istegnem mišic, ako me zaboli stara povreda stopala, ako osetim prve simptome prehlade... Rešenje je tu pri ruci.

  ОдговориИзбриши