20 март 2013

Česte nedoumice vezane za PXD Biopiramidu

PXD Biopiramida
PXD Biopiramida
1. Šta je PXD Biopiramida?

PXD Biopiramida je uređaj koji se koristi za zaštitu od štetnog dejstva elektromagnetnog zračenja (EMR) u prostoru gde radimo ili živimo. Elektromagnetno zračenje ima opasan uticaj na ljudsko zdravlje i to je priznato od svetske naučne elite.


2. Šta čini jedinstvenom PXD Biopiramidu

PXD Biopiramida je uređaj koji nema konkurenciju po svom kvalitetu i performansama.
Prednosti korišćenja PXD Bipiramide su široke:
  1. Jednostavna za upotrebu
  2. Nema rok trajanja
  3. Ima sertifikat iz priznate institucije – ispitana je na ljudima u institutu IGEF iz Nemačke
  4. Lako se koristi
  5. Težine samo 394g
  6. Ne traži nikakvo održavanje
  7. Ne smeta uređajima koji se nalaze u njenom polju delovanja
  8. Radi u svakom prostoru gde je postavite
  9. Apsolutno je bezbedna
  10. Štiti 153m2
  11. Štiti i kroz prepreke kao što je zid, staklo itd…

Kako funkcioniše PXD Biopiramida?


PXD Biopiramida radi na jednostavnom principu. Kada energija štetnih zračenja dolazi do čipa koji se nalazi na 2/3 od visine stuba unutar PXD Bipiramide, čip tad radi energetske transformacije, odnosno konverziju energije. Energija iz elektromagnetnog zračenja koje je štetno, sada nakon transformacije prelazi u oblik koji nije štetan i to je potvrđrno u IGEF institutu. Kvarcni kristali unutar PXD Biopiramide pojačavaju energiju koja ide iz PXD Bipiramide u obliku sfere koja ima 14m prečnika i visinu do 3 metra.


4. Kako da znam da to radi?

PXD Biopiramida je proizvod koji je ispitan i sertifikovan od strane IGEF. IGEF je osnovan u Birmingemu u Velikoj Britaniji,  ima svoje test laboratorije u Šlojsingenu u Nemačkoj i svoju akademiju u Španiji. Njihov pečat za kvalitet je široko priznat i pokazuje efikasnost ispitanog  proizvoda koji  štiti od zračenja.


5. Kako to dokazati?

Efikasnost PXD Bipiramide je dokazana na testiranju u IGEF-u.  Najjednostavniji način da pokaže svoju efikasnost upravo na licu mesta je da se to uradi na 2 načina:
  • Proverom faktora poboljšanja u ljudskom telu stresnog potencijala:  zapreminu krvi, otkucaji srca… to je indirektan metod
  • Direktnim radiestezijskim ispitivanjem preko L – antena, viska...

6. Kako je testirana PXD Biopiramida?


PXD Biopiramida je testirana na ljudima, kroz ispitivanje urađeno po Biofidbek metodom, koja je široko priznata od strane nauke. Faktori ispitivanja u ljudskom telu su:
  1. Redukcija stresnog potencijala koristeći
  2. Povećanje potrebnog volumena krvi / kvantiteta
  3. Poboljšanje varijabilnosti srčanih otkucaja


7. Kako da koristim PXD Biopiramidu?

Staviti PXD Biopiramidu na pod stana dok logo okrećemo ka severu. i tog tenutka ona počinje da deluje.


8. Koje benificije mogu imati kada koristim PXD Biopiramida?
 

PXD Biopiramida je uređaj koji štiti od štetnog dejstva elektromagnetnog zračenja. Prvi loši efekti kada je ljudsko telo pod uticajem elektromagnetnog zračenja su loše spavaje, nervoza,  glavobolja, anksioznost, gubitak energije, osećaj umornosti kada se probudite, osećaj umora sve vreme... Posle ovih prvih simptoma druge ozbiljne posledice se javljaju vremenom. Kada postavite PXD Biopiramida u prostor svi ovi prvi simptomi se neutrališu.

9. Zašto je važno koristiti PXD biopiramida?

Svet nauka upozorava od povećane opasnosti od elektromagnetnog zračenja. Osoba pod uticajem EMZ ima visok potencijal za ozbiljne zdravstvene probleme. Slučajevi širom sveta svedoče o ovome.


0 comments:

Постави коментар