03 март 2013

Analiza PXD Biopiramide: 2. Istraživanje i analiza zaštitnog dejstva PXD biopiramide nasuprot biološkog dejstva elektromagnetnih zračenja i geobioloških polja sa štetnim uticajem na ljudski organizam sa primenom metode bio-fidbeka u anonimnom istraživanju.

Cilj ovog istraživanja je da se, u okvirima jedne anonimne studije sa upotrebom klasične tehnike bio-fidbeka (biološka povratna informacija), izmere povratne informacije signala vegetativnog nervnog sistema u okruženju sa poljima koja imaju štetne uticaje u stambenom i poslovnom prostoru na ljudski organizam, i na osnovu premeštanja da se pokaže moguće zaštitno dejstvo PXD biopiramide. U biološko istraživanje su uključeni isključivo žitelji kuća sa očiglednim elektromagnetnim zračenjima i delovanjem geobioloških polja sa štetnim uticajem.

PXD Biopiramida po istraživanjima proizvođača polarizuje negativni potencijal polja sa štetnim zračenjima u kućama i eliminiše sve štetne biološke uticaje na organizam.

U skladu sa njenim delovanjem treba da nastane harmonizacija štetnih dejstava kod sledećih polja sa negativnim delovanjem:
  • Geobiološka polja (podzemne vode, tektonska premeštanja)
  • Elektromagnetna zračenja svih vidova
  • Štetni uticaji globalnih mreža (Hartmanove mreže)
Radijus dejstva PXD Biopiramide je 7 metara (kružna površina 153m2), dok dejstvo u visinu iznosi 3 metra.

Na osnovu rezultata brojnih studija postoje jasni pokazatelji za pojavu štetnih delovanja kao posledice visokofrekventnog elektromagnetnog zračenja. Kao posledica korišćenja mobilnih telefona javljaju se simtomi povećane razdražljivosti, stres, sklonost deprestiji, nesanica, pa sve do hroničnog umora i teškoća pri pamćenju.

Trenutni efekti se baziraju na energetski deo sa visokofrekventim elektromagnetnim talasima koje prihvata čovečje telo. Javlja se termički efekat koji za održavanje i razvoj ovih tehničkih sistema nije od primarnog značaja. Dejstvo ovih talasa na individuu varira sa parametrima kao što su frekvencija i amplituda signala, kao i udaljenost od predajnika(bazne stanice) i trajanje izloženosti.

Kod visokofrekventnih polja sa intenzitetom daleko slabijim od toplotnog efekta i granične vrednosti modu da deluju na organizam preko negativnog potencijala njihovih informacionih komponenti, t.j. mogu da prouzrokuju biološke efekte. Čovečji organizam je pri tom takvog sastava, zahvaljujući svojim nervnim podsistemima, da je u stanju da reaguje da 20000-ti deo od celokupne energije koju emituje mobilna telefonija.

Jedno takvo biološko dejstvo je očigledno, kada dolazi do upadljivih psiholoških promena u biološkom sistemu koji proizilaze od povratne reakcije na informacije iz vegetativnog nervnog sistema.

Vegetativni nervni sistem odrzava unutrasnju ravnotežu organizma u zavisnosti od primljenih spoljasnjih i unutrašnjih impulsa. Smanjivanje štetnih spoljašnjih uticaja kod ispitanika preko upotrebe PXD biopiramide može da dovede do harmonizacije pulsiranja srčanih otkucaja,  a  sa time i do poboljšanja varijabiliteta srčanih otkucaja.

Pojednostavljeno informacije elektromagnetnih zračenja i od geobioloških polja sa štetnim dejstvom mogu da se prime kao ritmički proces jednog postojećeg sistema.

Istraživanja harmonizacijskog dejstva PXD biopiramide urađena su u formi anonimne naučne studije. Pri tome, ispitanici ne znaju da li pripadaju glavnoj(eksperimentalnoj) ili kontrolnoj grupi gde se upotrebljava placebo tip aparata, koji je isti po izgledu, ali nema harmonizujuće dejstvo PXD biopiramide. Sa time je eliminisano svako svesno dejstvo PXD biopiramide.
 

0 comments:

Постави коментар