PXD Antimikrobni sistem

PXD ANTIMIKROBNI SISTEM je uređaj kvantne medicine kojipoljem deluje na patogene viruse bakterije i gljivice. Sastoji se od tri ploče na kojima su po određenom proračunu po konstruisanoj spirali postavljeni čipovi napravljeni od nano kristala metala.Sastoji se od 3 ploče:
  1. ANTIVIRUSNA PLOČA
  2. ANTIBAKTERIJSKA PLOČA
  3. ANTIGLJIVIČNA PLOČA
Čipovi od nano kristala metala su raspoređeni u sistemu spirala različitih prečnika po principu “ZLATNOG PRESEKA”. Svaka od ove tri spirale ima svoj raspored i prečnik koji stvara BIOPOLJE koje uništava sve poznate patogene izazivače oboljenja, bilo subcelularne (virusi-H1N1, H3N2 i dr.) ili celularne ( bakterije-gram pozitivne i gram negativne i gljivice).

Ploče sa čipovima imaju svojstvo da oforme energetsko polje koje parališe rad bakterija, virusa ili gljivica. Nusprodukti delovanja patogenih mikroorganizama nestaju, imunitet jača, a tako ojačan organizam samostalno “organizuje” svoju odbranu. PXD ANTIMIKROBNI SISTEM, posredstvom svog energetskog polja, takođe onemogućava deljenje mikroorganizama u organizmu. Na primer: tretiranje genitalne regije PXD antimikrobnim sistemom postiže se da gljivica candida - koja kod žena prouzrokuje i stvara iscedak- nestane a sa njom i nastali neprijatan miris. Bakterije i viruse svakodnevno treba tretirati tri puta dnevno po 3 minuta. Sa gljivicama je malo teže, jer one ostavljaju spore (jajašca), pa ako ih ne uništite, gljivice se ponovo razviju. Kod gljivica je veoma bitno da se tretiramo svakodnevno 2-3 puta u toku jednog meseca u vremenskom intervalu od 5 min.

Ovaj sistem je potpuno bezopasan, mogu da se tretiraju i mala deca pod temperaturom.

Tretiranje se vrši okretanjem ploče prema sebi, na daljini od optimalnih 35 – 42 cm, sa leđima okrenutim ka severu držeći ga ispred predela glave, potom predela grudi i na kraju predela genitalija (za svaku tablu ponoviti postupak).

PXD antimikrobni sistem ima neograničen rok trajanja, nema nuspojava, apsolutno je bezopasan za ljudski organizam, a jedino treba da se čuva dalje od izvora štetnih zračenja, poput onih iz mobilnih telefona, televizora, kompjuterskih monitora, kako se ne bi narušilo dejstvo njegovog polja.CENA PXD Antimikrobnog sistema
125 000 din.
1500 eur za inostranstvo

NARUČITE PXD ANTIMIKROBNI SISTEM PREKO:

0 comments:

Постави коментар