09 фебруар 2013

Energija piramida

Dr Patrik G. Flanagan je napisao knjigu pod nazivom "Snaga piramida" i doneo zanimljiv zaključak. Dok je istraživao poreklo reči "Piramida" otkrio je da reč "Piramida" nastaje spajanjem dve reči - "Piros" i "Amid". Prevođenje doslovno znači "Vatra u sredini". Ovo značenje je u potpunosti usklađeno sa efektom peiramidalne energetike, jer najjači efekat nastaje u sredini piramide. To nam takođe daje nagoveštaj, ili čak i dokaz da su drevni graditelji piramida bili svesni fantastične energije koja se stvara od piramida.
Stvarna priroda moći piramide je još uvek nepoznata. Glavni razlog je to što se energija piramida ne može snimiti bilo kojim instrumentom, uprkos naporima da se izgrade različite antene ili prijemnici. Još uvek mnogi entuzijasti sprovode detaljno istraživanje, gde su i objavljene mnoge knjige na temu energije piramida.
Les Braun je bio opsednut upotrebom energije piramide u pozitivne svrhe za povećanje proizvodnje hrane. U svojoj knjizi "Piramida", objavljene 1978, on je opisao različite načine za povećanu proizvodnju hrane. U svojoj knjizi on je objasnio različite metode proizvodnje hrane sa upotrebom piramidalne energetike.
1975, nezavisni istraživači Bil Šul i Ed Petit objavili su knjigu "Tajna snage piramida". Ova knjiga predstavlja kumulativno znanje o snazi piramida. Prema knjizi, seme koje stavite u piramidu mnogo bolje napreduje kada se posadi od semena koje je bilo van piramide. Biljke rastu mnogo brže radi uticaja energije piramide nego one koje nisu bile pod tim uticajem.

Postoje mnoge tvrdnje da je hrana i voda koje su bile pod uticajem energije piramida postaju mnogo više energetski stabilnija i osnažena, te samim tim bolje i blagotvornije utiču na organizam koji ih konzumira. Ova hrana i voda imaju bolje efekeat u ishrani nego kod hrane koja nije bila pod uticajem energije piramida.
Tokom pedesetih godina, češki radio inženjer Karel Drbal otkrio je da tupi brijač se zaoštrio kada je bio izložen uticaju energije piramide. Čini se da energija piramida utiče na kristalnu strukturu čelika i oporavak strukture atoma ka originalnom obliku.

U tridesetim godinama francuz Andre Bovis postavlja mrtvu mačku u piramidu visine 1 metar. Iznenađujuće, mačije telo se nije raspalo tokom vremena, ali je umesto toga mumificirana. Čini se da bakterije ne mogu da razlažu organsku materiju dok je izložena energiji piramide. Ista stvar se dešava sa hranom. Čak i nakon dužeg vremenskog perioda u energetsko polju piramide, nema traga od raspadanja.
Postoji mnogo drugih primera efekta energetike piramide na živa stvorenja, biljake, predmete ili na hran. Posle svega, probajte da izgradite sopstveni piramidu i otkrijte neke nove i zapanjujuće efekte energetike piramide. 

Kako smo izbacili energiju piramide iz unutrašnjosti u okolni prostor, možete pročitati ovde.

Isti tekst prenesen i na Wikipediju.

0 comments:

Постави коментар