02 март 2013

Feng šui za bolje zdravlje

Pogledajte kako treba da uredite životni prostor da bi kroz njega proticala energija koja pospešuje zdravlje i donosi blagostanje. Ova drevna pravila za sreću i harmoniju prenosimo vam iz bestselera "Feng šui – formule za zdravlje i blagostanje".
 
  - Na prozorsku dasku stavite bilo kakvu figuricu od brušenog kristala da biste raspršili energiju koja dolazi od uličnog osvetljenja. Tako ćete izbeći i sve zdravstvene probleme. 

- Da bi svi članovi vaše porodice bili zdravi i da bi harmonija i sklad uvek vladali među vama, ručajte zajedno za okruglim ili ovalnim stolom. Energija kruga sve će vas ojačati.
 
- Da biste bili zdraviji, u domu nemojte da držite kaktuse i druge biljke s oštrim bodljama, jer one stvaraju negativnu energiju. Kuću ukrasite biljkama sa zaobljenim listovima.
 
- Nemojte preterivati sa žutom bojom jer će vas podstaći da se previše brinete. Samim tim, bićete više pod stresom, ali i izloženiji mnogim bolestima.
 
- Kuhinju ne smete da krečite tamnim bojama jer je ona izvor loše energije. Zidove okrečite pastelnim bojama kako biste uz pomoć pozitivne energije imali bolju probavu i zdravlje.
 
- Ako imate problema s jetrom, po kući postavite predmete načinjene od drveta. Energija drveta će blagotvorno uticati na vaše unutrašnje organe, naročito na jetru i žuč...

0 comments:

Постави коментар