19 септембар 2011

Analiza PXD BioPiramide

Ova studija razgleda uticaj PXD BIOPIRAMIDE u istoj razmeri koje imaju čovekovo biopolje i unutrašnji balans organizma u životnoj okolini pri istovremenom dugotra-jnom uticaju elektromagnetnog zračenja i geobioloških polja sa štetnim uticajima .Pri proveri kod postavljanja pitanja se vraćamo na psihofiziološke instrumente koji nalaze primenu u naučnom istraživanju na stres i odmor . Ova studija se sprovodi u okviru naučne metodike anonimnog istraživanja . Pritom se pokazalo da je po pitanju smanjenja spoljašnjeg opterećenja organizma kod grupe testiranih lica koji su upotrebljavali « PXD Biopiramidu » utvrđena pozitivna reakcija .

Detaljnije možemo da zaključimo sledeće :

DERMATOLOŠKA VODEĆA VREDNOST
Dermatološka vodeća vrednost predstavlja stresni potencijal organizma , smanjena dermatološka vodeća vrednost svedoči o jednoj harmonizaciji pri opterećenju organizma . Pored čisto statističkih mernih vrednosti sa visokim prioritetom treba da se uzmu u obzir geometrijski tokovi krive kao mera za unutrašnji balans. Srednje smanjenje stresnog potencijala kod svih testiranih lica glavne grupe u periodu testiranja iznosi 35 % u odnosu na protokolarne srednje dermatološke vrednosti kod testiranih lica glavne grupe i ima opadajuću tendenciju .

TEMPERATURA KOŽE
Temperatura kože je u korelaciji sa različitim faktorima kao što je klima , temperatura u prostoriji , kao i cirkulacija krvi. Povećana temperatura kože dovodi do prijatnijeg osećaja. Relativno konstantna temperatura kože dozvoljava izjednačen balans učesnika sa njegovim vegetativnim nervnim sistemom. Opadanje krive srednje temperature kože kod testiranih glavne grupe i linija sa trendom povećanja ukazuju na prijatan osećaj od biološkog delovanja « PXD BIOPIRAMIDE » .

OTKUCAJI SRCA
U odnosu na usaglašavanje spontanih promena na unutrašnje i spoljašnje opterećenje reaguje signal srčanih otkucaja (otk/min) za vreme jednog kontrolnog ciklusa . Postojan poremećaj balansa organizma u okolini polja sa štetnim uticajem može da dovede do dugotrajne izmene otkucaja srca a sa tim i nadražaja vegetati-vnog nervnog sistema. Razvoj otkucaja srca je u saodnosu sa izmenom varijabilnosti otkucaja srca. U osnovi postoje dva tipa reakcija u odnosu na dugotrajni uticaj i to preko elektromagnetnog zračenja i geobioloških polja sa štetnim uticajem. Obe reakcije su tipični odgovor na stres zdravog organizma koji pri dužem uticaju može da dovede do različitih patogenih bolesti . Kod testirane grupe koja ima manje od 80 otkucaja u minuti utvrđen je jasan trend prema normalnim vrednostima . Sa smanjenjem opterećenja pri upotrebi «PXD BIOPIRAMIDE» mogući su potrebni efekti ritmičkih procesa upravljanja telom. Povećanje potrebne količine krvi sa smanjenjem spoljašnjih opterećenja deluje na snabdevanje ćelija hranljivim materijama . Povećanje potrebne količine krvi pomaže kod smanjenja mogućnosti za oboljenje od srčanih bolesti , a sa tim ima centralno značenje za održavanje zdravlja organizma. Do rezultata u testiranju harmonizujućih proizvoda može se doći mikroskopijom tamnog polja po metodi prof. Enderlajna. U obe testirane grupe srednja linija potrebne količine krvi je uzlazna . Potrebna količina krvi kod testiranih lica glavne grupe upotrebom «PXD BIOPIRAMIDE» u ukupnom periodu testiranja se kreće skoro kao kod neutralnog merenja , a u 4-om kontrolnom ciklusu pokazuje se jedan trend povećanja od 20 %. Srednje potrebna količina krvi kod testiranih lica kontrolne grupe je spontan tok, a posle dolazi do njenog opadanja . Ova tendencija je u osnovi zbog malog broja testiranih lica sa veoma promenjivim pritiskom .

KRITERIJUMI VARIJABILNOSTI OTKUCAJA SRCA
Sledeći kriterijumi varijabilnosti otkucaja srca deluju važno kao razlog harmonizujućeg delovanja «PXD BIOPIRAMIDE»

• Smanjenje spektra kod RR intervala
• Smanjenje ukupne energije svih delova vegetativnog nervnog sistema (ms²)
• Smanjenje broja učestalih otkucaja srca jedno za drugim koji imaju razliku veću od 50 ms.

Povećanje momentalnog opterečenja omogućava jedan širok spektar RR-intervala koji su potrebni za poremečaj unutrašnjeg balansa .Suprotno od ovoga se omogućava smanjenje RR intervala (IBI – tok) i prestanak uticaja na harmonizaciju .
Srednji interval između dva otkucaja kod testiranih lica kontrolne grupe ima porast do srednje dužine između dva otkucaja u svim kontrolnim ciklusima za vreme perioda testiranja .
Srednja ukupna energija vegetativnog nervnog sistema kod ispitanika glavne grupe u fazi neutralnih merenja je iznad važećih normalnih vrednosti .Aktiviranjem «PXD BIOPIRAMIDE» javlja se jasna silazna linija totalne energije kod ispitanika glavne grupe u sledećim kontrolnim ciklusima . Harmonizujuće dejstvo «PXD BIOPIRA-MIDE» deluje na smanjenje previsoke totalne energije koja se usmerava ka normalnim vrednostima .
Srednja energija vegetativnog nervnog sistema kod ispitanika kontrolne grupe polazi od jednog jasno niskog nivoa za vreme testiranja I za vreme testiranja se povećava . Srednja vrednost u odvojenim kontrolnim fazama sporadično se menjaju u zavisnosti od trenutnog uticaja .
Linija trenda razvoja srčanih otkucaja sa razlikom u dužini od više od 50 ms kod ispitanika glavne grupe za vreme testiranja je jasno opadajuća. Upotreba «PXD Biopiramide « predstavlja samo mali trošak za zadržavanje potrebnog balansa vegetativnog nervnog sistema. Kod ispitanika kontrolne grupe linija trenda razvoja u dužini između dva otkucaja srca sa razlikom > 50 ms u periodu testiranja je u uzlaznoj liniji.

Zaključak : Rezultati ove naučne metodike vođene kao anonimna analiza je potvrdila delovanje «PXD BIOPIRAMIDE» za regulisanje unutrašnjeg balansa organizma. Placebo efekat nije bilo moguće utvrditi kod ispitanika kontrolne grupe .

NA OSNOVU REZULTATA ISPITIVANJA SE PREPORUČUJE UPOTREBA «PXD BIOPIRAMIDE» ZA SMANJENJE SPOLJAŠNJIH UTIICAJA ELEKTRO-SMOGA I GEOBIOLOŠKIH POLJA SA ŠTETNIM UTICAJEM U STAMBENIM I POSLOVNIM PROSTORIMA .
SVI ZAHTEVI INTERNACIONALNOG UDRUŽENJA ZA ISTRAŽIVANJE ELEKTROSMOGA IGEF ZA OCENJIVANJE SA IGEF PEČATOM « DOKAZANO I PREPORUČENO OD IGEF SU U POTPUNOSTI ISPUNJENI

ŠLOJSINGEN 22.03. 2007 .

0 comments:

Постави коментар