09 март 2013

Impotencija se leči

Napoleon je, kaže legenda, potenciju jačao toplom čokoladom, a Kazanova ostrigama.

Impotencija je problem koji umanjuje kvalitet života ne samo starijim već i vrlo mladim muškarcima, a pojačava je strah od neuspeha. Ukoliko nije u pitanju suženje krvnih sudova koji vode do penisa, ona se veoma uspešno leči razgovorima s psihijatrom ili pomoću medikamenata, a sve u cilju normalnog uživanja u seksualnom životu. U slučaju upotrebe lekova koji se mogu nabaviti u svakoj apoteci, treba reći da to ne znači da će muški polni organ stalno biti u erekciji. Upotreba leka čini da se u jednom određenom periodu može voditi ljubav kad god ta osoba poželi (i koliko god puta hoće) bez ikakve bojazni da će izostati normalan seksualni užitak...

Detaljnije: Kurir


PXD Adam caj i PXD Adam preparat
PXD ADAM ČAJ, PXD ADAM PREPARAT
čaj i preparat za jačanje polne moći

Biljna mešavina PXD-ovog ADAM ČAJA izvanredni je eliksir čiji se višestruko lekovito delovanje vidno manifestuje na ceo organizam.
Biljna mešavina koja višestruko jača organizam na zdrav i prirodan način i dovodi do pojačanog lučenja hormona. Takođe ima blagotvorno dejstvo na kardiovaskularne tegobe: krvni pritisak, lošu mikrocirkulaciju, holesterol i trigliceride. Sanira posledice lošeg varenja. Izbacuje višak vode iz organizma i potpomaže povlačenje otoka. Antiseptičan je i preporučuje se kod upala urogenitalnog trakta. Preporučuje se kod problema sa prostatom. Umiruje nervni sistem.
Sastav: matičnjak, majčina dušica, žalfija, ruzmarin, korijander, kopriva, vresak, orah, dragiljub, anis.
Uz PXD ADAM ČAJ koristi se i PXD ADAM PREPARAT koji znatno dopuinjuje i jača efikasnost čaja.
Ovaj preparat je istinska energetska bomba koja snabdeva organizam brojnim vitaminima i mineralima (E,A, cink, mangan...). Kod oba pola dovodi do jačanja libida i želje za odnosom. Iskustva su pokazala posebno blagotvoro dejstvo kod miškaraca koji imaju problema sa potencijom i radom prostate.

0 comments:

Постави коментар