01 јануар 2013

PXD METABO ČAJ

za regulaciju metabolizma   

Metabo caj
PXD METABO ČAJ blagotvornim delovanjem nevena, ive i mnogobrojnih lekovitih biljaka doprinosi da brzo i efikasno uspostavite ravnotežu u organizmu.
PXD METABO ČAJ uspešno reguliše rad štitne žlezde, a time i kompletan metabolizam. Preko regulacije rada štitne žlezde, poboljšava razmenu materija u organizmu. Reguliše rad jetre i celog krvotoka, zahvaljujući tome povlače se otoci i hemoroidi. Pročišćava zapušene žučne kanale, rastvara kamenčiće u žučnoj kesi i izbacuje ih. Smanjuje povećanu slezinu i povećane limfne žlezde. Preporujuče se kod dijabetesa, dužom upotrebom reguliše nivo šećera u krvi. Preporučuje se kod ekcema, prištića i sličnih kožnih bolesti.
Koža se regeneriše i zateže, a prisustvo minerala i vitamina poboljšava kvalitet kose i noktiju.
Delotvoran je kod zapaljenskih procesa na urogenitalnom traktu, dezinfikuje i smanjuje grčeve i bolove u mokraćnim kanalima.
Uspešno reaguje kod ginekoloških problema – narušene funkcije jajnika, kod predmenstrualnih i menstrualnih tegoba.
Preporučuje se upotreba posle zaraznih bolesti, kao i kod dugotrajne nepravilne ishrane.
Povećava znojenje i pospešuje izbacivanje toksina preko kož.
Smanjuje nivo triglicerida i holesterola – revitalizuju se krvni sudovi, reguliše se krvni pritisak, čime se olakšava rad srca.
Blago smiruje, deluje na nervni sistem, smanjuje osećaj napetosti i brige.
Upotreba čaja smanjuje apetit, tako da je delotvoran pri smanjivanju povećane telesne težine, predlaže se upotreba u kombinaciji sa PXD VITKIN kapima.
Na početku korišćenja ovoga čaja, može se javiti neprijatan ukus, podrigivanje, učestalo mokrenje, povećan broj stolica, kratkotrajni zatvor, mučnina, povećan apetit. To su sve pozitivni efekti koji ukazuju da je u organizmu započelo intenizvno čišćenje.

CENA PXD Metabo čaja
1250 din.
12,5 eur za inostranstvoKONTAKTIRAJTE NAS ZA AKCIJE, POPUSTE, POKLONE...

NARUČITE PXD METABO ČAJ PREKO:

1 коментар: