16 јун 2011

Budjenje svesti o elektromagnetnom zagađenju !

Elektromagnetno zagađenje


Električne uređaje koristimo od II Svetskog rata i svake četiri godine, elektromagnetno polje(EMF) koje nas okružuje se učetvorostruči.
Do danas je EMF polje poraslo oko 100 puta oko nas. Jako elektromagnetno polje(EMF) sa ciklusom od 50 do 60 Hz (herca) i vezana elektromagnetna radijacija (EMR) su veoma štetni po nas. Duže izlaganje vodi pojačavanju već postojećih zdravstvenih problema i izazivaju osećaj zamora, razdražljivost, agresiju, hiperaktivnost, poremećaj sna i emocionalnu nestabilnost. Sve više pojedinaca postaje preosetljivo na ovo zračenje i tvrde da osećaju prisustvo EMR polja.
EMR postoji oko kablova, svih električnih uređaja, naravno kod nekih uređaja je jače. Naročito su opasni mobilni telefoni,TV,CRT monitori... Klonite se od tog polja jer doseže oko par metara od uređaja. Naročito pazite na sebe noću jer tada pinealna žlezda radi najjače. Spavajte u mraku, ne pred TV-om, jer tako stimulišete imuni sis
tem da proizvodi melatonin. Isključite sve uređaje dok spavate...Odmaknite krevet od strujnih kablova u zidu! AC magnetno polje ne nestaje iz kabla kada je uređaj isključen, odaljite se!
TV šalje i štetne X zrake direktno ispred sebe, do dve-tri dužine dijagonale ekrana, monitor šalje EMR više u strane od sebe, koristite troslojne filtere za monitor.
Obavezno uzemljite sve metalno u stanu, krevet, prozore i dr...
Opasno je i nezdravo kačiti strujno uzemljenje na vodovodne cevi.
Veoma je zdravo čistiti telo vodom od zračenja i hodati bos po zemlji, kada ste u prilici.

Nažalost sve češće se oko nas emituju mikrotalasi. Što je talasna dužina kraća, talas zrači više energije. Mikrotalasi izazivaju uništenje ćelija i utiču na menjanje procesa u njima. Danas smo zatrovali prirodu nekoliko milijardi puta većim mikrotalasnim zračenjem od prirodnog! Zakoni ograničavaju samo zagrevajući efekat na telo čoveka, dok se ostalo ozračivanje zakonom ne definiše!!!
Hajde da shvatimo kako biloški sistemi rade, prvenstveno ćelije u telu.
Sve individualne životne funkcije zaključane su u DNA molekulu nukleusa ćelije tkiva. Život ćelije ne može biti održan ako se informacija izgubi, ili ne može biti kopirana ili poslata. Kopiranje DNA u telu nije stvar slučajnosti, potreban je okidač spolja.
Obično, okidač naredba je hemikalija u telu ili elektromagnetno polje!
U procesu kopiranja ćelija DNA molekul rotira svakih 1/1000 sekunde i tada se električno pražnjenje odvija između zahvaćenih delova molekula.
Ti procesi su praćeni elektromagnetnim pražnjenjima.

Sva živa bića koriste elektromagnetno polje i talase u frekfenciji od 0Hz (herca) do 25 Hz kod mozga koji spava i gigahercne frekfencije kod proizvodnje svetla u organizmima. Organizmi ne koriste štetne niske talase jer razaraju ćelije, recimo X talase. Univerzitet Heidelberg University je otkrio da biljke imaju proste emocije i prost nervni sistem. Hemikalija koja je nestabilna, kod biljaka je nalik neurotransmiteru našem mozgu!
Ova hemikalija izdaje naredbe o mirovanju, fotosintezi, odbacivanju lišca i sl.

Mnogi naučnici i dalje tvrde da mikrotalasi nisu opasni, ali sve više je onih koji tvrde i osećaju suprotno! Naša planeta, tj. priroda ima svoju Schumann-ovu frekfenciju od 7.8 Hz i svaka ćelija u svakom živom organizmu koristi je kao referentni sistem.
Ljudsko biće emituje od 7 do 9 Hz. Kada smo zdravi i mentalno stabilni emitujemo 7.9 Hz. Zamislite čoveka u sredini gde je referentni, tj. sistem za poređenje zagađen.
To znači trovanje i upravo se tome izlažemo.
Pored prirodnih elektromagnetnih talasa, talasi koje je proizveo čovek su milijardu puta jači, jedne pravilne frekfencije, polarizovani i modulovani. Sve ovo navodi da utiču na ometanje bioloških sistema.

Svetska zdravstvena organizacija (World Health Organization) je objavila podatke da su veoma niske frekfencije opasne po životnu sredinu i ravne trovanju živom i kadmiumom.

Radari u severnoj Kanadi koji su motrili Sovjetske avione, su ubili šumu u kojoj su bili! Severni Beč, hrastova šuma se sasušila od radara, takode šuma kod Frankfurtskog aerodroma...O tome vlada ćutanje jer bi se morala plaćati odšteta.
30 marta 1987.g. u Nemačkoj je poslat dopis Ministarstvu telekomunikacija, životne sredine i nuklearne bezbednosti da razmotre ovo pitanje.
Indicije pokazuju da su ruski radari ubijali biljke na susednim ostrvima hiljadama kilometara dalje, a upravo te frekfencije je preuzela i koristi vojska USA kao najefikasnije za radare.

POSEBNO SE ČUVAJTE VISOKONAPONSKIH VODOVA, PREDAJNIKA MOBILNE TELEFONIJE, RADARA, SATELITSKE ANTENE, MOBILNOG TELEFONA, TV-a, FRIŽIDER-a, MUZICKOG STUBA ILI RADIOSATA. NE SPAVAJTE TIK PORED NJIH!

Za merenje sledećih vrednosti potrebni su specijalni instrumenti, koji su dostupni samo laboratorijama, ne i električarima....

MERENJEM JE DOBIJENO DA JE ELEKTRIČNO POLJE U STANU
SAMO NA SREDINI
PROSEČNE SOBE OD 3.3 DO 5.5 (VOLT/METAR).

ELEKTRIČNO POLJE NA 30 cm OD UREĐAJA U (VOLT/METAR):
  • pećnica 40,
  • kolor TV 30.
  • toster 40,
  • automat za kafu 16,
  • fen za kosu 40,
  • muzički stub 90,
  • frižider 30,
  • sve konstrukcije u stanu od gvožda 60,
  • ćebe sa električnim grejačima 250

VEĆINA TEHNOMANIJAKA KOJE ZNAM JE U ZADNJOJ GRUPI, I SVI TVRDE DA IM NIJE LOŠE OD OVOGA NEGO OD NEČEG DRUGOG, A I VEĆ SU SE NAVIKLI...

IZREKA KAŽE: Taman je navikao magarca da ne jede, a on je uginuo...

Izvor : http://www.well.org.rs

0 comments:

Постави коментар