11 март 2013

Hrana kao eliksir

Grašak, pasulj i sočivo pomažu rast ćelija kože, dok se obroci sa žitaricama preporučuju ženama u menopauzi, osobama s visokim holesterolom, krvnim pritiskom i srčanim bolestima

Grašak... Kombuha... Kopriva...

Astronomski novčani iznosi za razne tretmane i preparate kojima se navodno postiže vitalnost, dugovečnost i održava lepota nisu uvek neophodni. Postoje i prirodna rešenja poput pečuraka, začina, žitarica ili povrća, čiji je blagotvoran učinak po zdravlje i naučno dokazan.

Brojna naučna istraživanja pokazala su da kurkuma izuzetno povoljno utiče na zdravlje, a posebno je korisna u prevenciji raka. Ovaj indijski začin standardni je deo azijske kuhinje i možete da ga nađete u bolje snabdevenim radnjama zdrave hrane.

Prirodni antioksidanti...

Detaljnije: Pressonline


Kliknite za više informacija

0 comments:

Постави коментар