29 јун 2013

Kako je sertifikovana PXD Biopiramida

Razlika između proizvoda i sertifikovanog proizvoda se sastoji u tome da je sertifikovan proizvod prošao sve testove zvanične institucije za određenu oblast i da je potvrđena njegova delotvornost u slučaju PXD Biopiramide. Kredibilitet institucije je veoma važan. Nisu sve institucije na istom nivou rejtinga u svetu I po tome se I rangira snaga sertifikata I licenci koje izdaju.

PXD Biopiramida je sertifikovana od strane međunarodnog društva za istraživanje elektrosmoga IGEF (Internationale Gesellschaft für Elektrosmog-Forschung) iz Nemačke. Sastoji se od ekspertskog tima stručnjaka koji su od devedesete godine razvili metode za ispitivanje i potvrđivanje kvaliteta proizvoda koji vrše harmonizaciju i zaštitu od elektrosmoga i štetnog delovanja geobioloških polja. Kao kuriozitet u njihovoj istoriji, neophodno je navesti dobijanje sudskog spora, pri austrijskom vrhovnom sudu u Kicbilu, protiv mobilne telefonije Max Mobil.

Drugi sertifikat PXD Biopiramida je dobila od instituta BION (Institut za bioelektromagnetizam i novu biologiju).
 PXD Biopiramida - prodaja 0649400845

Koje naučne metode se korišćene za proveru delotvornosti PXD Biopiramide?

Cela studija bila je bazirana na uticaj štetnog zračenja na ljude. Iz tih razloga bilo je uključeno dve grupe ljudi u glavnoj i kontrolnoj grupi. Osnovno merenje koje se koristi u ovakvim testiranjima se zove biopovratni efekat. Osnovni princim biopovratnog efekta se bazira na tome da se bio signali pretvaraju u električne signale i da se na taj način mogu upotebljavati za obradu u računaru.
Osnovni biosignali koji su se merili  su:
  • Opuštanje muskulature
  • Telesna temperatura
  • Srčane funkcije, disanje, krvni pritisak
  • Vrednost kožne propustljivosti
Činjenice govore da se ljudski organizam pod uticajem štetnih polja menja. U tom slučaju organizam se prilagođava spoljnim promenama tako što menja krvni pritisak, telesnu u temperaturu itd.

Pod dejstvom štetnih polja organizam reaguje aktiviranjem vegetativnog nervnog sistema, odnosno simpatikusa.

Kožna provodljivost
U slučaju štetnih delovanja spolja organizam pokušava da se zaštiti elektrofizički tako što povećava provodnost kože. Vrednost kožne provodljivosti predstavlja trenutni potencijal stresa čoveka. U ovom slučaju se dejstvo znojnih žlezda povećavaju. Ispostavilo se da se potencijal stresa smanjio za 35% pod dejstvom PXD Biopiramide.

Temperatura kože
Temperatura kože može biti zavisna od različitih faktora, ali se ispitivanjem došlo do zaključka da zavisi i od geobioloških faktora sa štetnim dejstvom. Male razlike u srednjoj temperaturi kože kod ispitanika u glavnoj grupi i rastuća tendencija funkcije govore o većem stepenu zadovoljstva uz pomoć biološkog dejstva PXD Biopiramide.

Otkucaji srca
Pod dejstvom štetnih zračenja u bilo kom obliku dolazi do poremećaja balansa u organizmu što može dovesti do dugotrajnijeg poremeća otkucaja srca. Pod harmonizujućim dejstvom PXD Biopiramide postoji tendencija da se otkucaji srca vraćaju na normalni nivo.

Iznad su opisani neki parametri koji su korišćeni za sertifikovanje PXD Biopiramide.
Zaključak studije:

NA OSNOVU REZULTATA ISPITIVANJA SE PREPORUČUJE UPOTREBA «PXD BIOPIRAMIDE» ZA SMANJENJE SPOLJAŠNJIH UTICAJA ELEKTROSMOGA I GEOBIOLOŠKIH POLJA SA ŠTETNIM UTICAJEM U STAMBENIM I POSLOVNIM PROSTORIMA. SVI ZAHTEVI INTERNACIONALNOG UDRUŽENJA ZA ISTRAŽIVANJE ELEKTROSMOGA IGEF ZA OCENJIVANJE SU U POTPUNOSTI ISPUNJENI SA IGEF PEČATOM:
 
“DOKAZANO I PREPORUČENO OD IGEF”



0 comments:

Постави коментар