27 септембар 2016

PXD Biopiramida – patent br. 3931578A


PXD BIOPIRAMIDA je dobitnik svetskih medalja i priznanja na sajmovima za pronalaske u Londonu, Briselu, Moskvi, Nirnbergu, Pitsburgu, Ženevi, Novom Sadu, Zagrebu...

Elektromagnetno zračenje je svuda oko nas! Ne možemo ga videti niti odmah osetiti njegov štetan učinak na naš organizam. U poslednjih 110 godina štetna elektromagnetna zračenja su povećana čak za više od milion puta!!!

Ljudi su postali svesni ove činjenice nakon što su osetili negativne posledice po zdravlje, a posebno nakon što su postali svedoci kobnih gubitaka bliskih članova porodice ili prijatelja.

Da li ste Vi jedan od njih?

Da li ste zaštićeni?

PXD BIOPIRAMIDA ima sposobnost da energiju s negativnim uticajem na psihu i telo čoveka apsorbuje i transformiše u pozitivnu energiju koju, zahvaljujući posebno oblikovanom vrhu, emituje u okolni prostor. 

Energetsko polje PXD BIOPIRAMIDE ima osvežavajuće i vitalizirajuće dejstvo.

Iskustva i sertifikati Međunarodnih društava za istraživanje elektrosmoga - IGEF i BION pokazali su da je PXD BIOPIRAMIDA nezamenjiva u zaštiti od štetnih bioloških učinaka elektrosmoga, kosmiških i geopatogenih zona.

Kako funkcioniše PXD BIOPIRAMIDA?

Radijus dejstva PXD biopiramide je 7 metara (kružna površina 153 m2), dok dejstvo u visinu iznosi 3 metra. U skladu sa njenim delovanjem treba da nastane harmonizacija štetnih dejstava kod sledećih polja sa negativnim delovanjem:

•    geobiološka polja (podzemne vode, tektonski poremećaji)
•    elektromagnetna zračenja svih vidova
•    štetni uticaji globalnih mreža (Hartmanove mreže)

Pozitivno zračenje sa vrha korisno je za direktnu energizaciju pitke vode, lekova, ljudskog tela i kao pomoć u lečenju, učenju, razmišljanju, meditaciji...

Dimenzije: 11.5 x 11.5 x 7.5cm

Struktura: prirodni keramički materijal s metalnim kristalnim granulama koje oponašaju stvarne prevlake piramide. Unutra se nalazi prazan trg sa keramičkim sićušnim kvarcnim kristalom, zatvoren biogeneratorom.

Uputstvo za korišćenje: Stavite piramidu na ravan pod. Bočna obeležja treba da budu okrenuta ka severu.

0 comments:

Постави коментар