19 септембар 2016

Pražnjenje PXD BioPiramide preko Sunca ili tekuće vode

PXD BioPiramida

PXD BioPiramida kao energetski generator, koji vrši konverziju štetne energije u pozitivnu mora se prazniti na mesec dana. To možemo učiniti na 2 način:

  1. Izlaganjem BioG čipa sunčevim zracima na 2-3 sata. Tada se preko sunčeve energije  ponovo aktivira PXD BioPiramida i spreman je da zaštiti prostor gde se nalazi. Važno je da se stavi direktno na uticaj sunčevih zraka, a ne bi smelo da se stavi iza nekog stakla, kao što je prozor, balkonska vrata itd.
  2.  Drugi način je malo složeniji i koristi se u slučaju kada nema dovoljno sunčeve energije za pražnjenje PXD BioPiramide. U ovom slučaju sa PXD BioPiramide sapiramo štetnu energiju tekućom vodom, odnosno stavljanjem BioPiramide ispod česme u sudoperi, lavabou... Metod se sastoji u tome što se vrh BioPiramide poklopi sa čašom tako da prekriva 1-2 cm ispod samog poklopca i postavi se ispod česme. Voda iz česme mora da pada odprilike po sredini čaše da bi se voda ravnomerno slivala preko čaše i BioPiramide i time sapirala štetnu energiju i aktivirala je za ponovnu upotrebu. Sapiranje treba vršiti oko 10 minuta. Postupak je prilično jednostavan. Kratak video može pogledati ispod:

  

VAŽNO: Unutrašnjost Biopiramide se ne sme nikako pokvasiti, jer bi  moglo da je deaktivira ili "pokvari". 

0 comments:

Постави коментар