PXD Biopiramida

PXD Biopiramida neutrališe štetan uticaj geopatogenih (podzemne vode, šupljine...), kosmickih (Hartmanova i Kerijeva mreža) i tehnickih zracenja (elektrozagadenje) u Vašem domu, radnom prostoru... štiti preko 154 m2...

PXD Ekstrakt od kombuhe

... je najnoviji spoj dugogodišnje istocne tradicije i najsavremenije zapadne tehnologije. Daje izuzetne rezultate u smanjenju povecanih vrednosti holesterola i triglicerida u krvi, povecava smanjene vrednosti gvožda...

PXD Kraljica melem

Iskustva brojnih korisnika pokazuju da krema pomaže kod sledecih tegoba: upale, alergije, herpesi, bronhitis, reumatske tegobe na kicmi i zglobovima, hemoroidi, tegobe u stomacnoj šupljini (bolovi u debelom crevu, cir na želucu i dvanaestopalacnom crevu, prostata, jajnici, ranica na grlici materice), povišena temperatura, psorijaza, akne, ekcemi, proširene vene, upale uha i grla, konjuktivitis, diptrije, opstipacija, dijabetes, gljivicne infekcije...

PXD Mobicip

Smanjuje štetnost elektronskih uredaja za cak 96%. Korisnici ga najviše upotrebljavaju za zaštitu od štetnog zracenja mobilnog telefona. Radi na principu promene polariteta zracenja pri cemu ono postaje neškodljivo za coveka i okolinu...

27 јануар 2014

PXD Septasol kapi i gel

  • Univerzalno sredstvo za brzu dezinfekciju
  • delotvorni biocid dobijen iz prirodne sirovine (morska so)
  • SASTAV: 30 ml rastvora sadrži:
    • 1 g morske soli
    • 100 mg natrijum oksihlorida
  • Aktivna supstanca: nascentni kiseonik
  • Zapremina: 30 mL
  • Kontraindikacije: nisu poznate; 
  • Način čuvanja: Na tamnom i hladnom mestu
  • Napomena: delotvornost se smanjuje ukoliko se proizvod izlaže delovanju Sunca kao i u kontaktu s metalima i organskim materijalima . 
  • Rok trajanja: 30 meseci
PXD SEPTASOL KAPI je sredstvo za dezinfekciju široke primene dobijen iz prirodne sirovine (morska so). Sadrži aktivnu supstancu sa nascentnim kiseonikom (jaki oksidans) koja deluje mikrobiocidno na gram-pozitivne i gram-negativne bakterije , gljivice , alge, spore i mnoge viruse. Poseduje dobre osobine vlaženja i penetracije što omogućava brzo delovanje , jer prolazeći kroz opnu mikroorganizma efikasno razgrađuje protoplazmu ćelije i enzimatski sistem disanja .
Pogodan je za tretiranje svih vrsta rana , ogrebotina , posekotina, kožnih oboljenja , alergija ,žuljeva , opekotina , sluzokože , zubnog mesa , jer SUZBIJA INFEKCIJU , ZAUSTAVLJA KRVARENJE , POMAŽE ZACELJIVANJU RANA , SANIRA UPALU , UKLANJA BOL ,
NE PEČE I NE NADRAŽUJE , ZAMENJUJE ALKOHOL .

Kod uboda insekata ose, pčele, komarci, pauci sprečava svrab i bol smanjuje nastali otok. Sanira otvorene rane kao npr. dekubitus i ulcusa crurisa, posledice dijabetesa , povrede , otekline i uganuća, gljivična oboljenja na koži, dermatoze – posebno bubuljice na licu i telu , herpes na ustima , upale zubnog mesa, infekcije usne šupljine kao i neugodan miris koji potiče od hrane, alkoholnih pića ili duvana.

PXD SEPTASOL KAPI imaju izraženo oksidacijsko delovanje, te može da obezboji tkanine tj. treba izbegavati dodir sa obojenim predmetima.
Područje primene Specifična namena Odnos razređenja Septasola i vode
PRVA POMOĆ - dezinfekcija rana, ogrebotina ,posekotina
- dezinfekcija mesta ujeda insekata i životinja
- otekline i uganuća
- dezinfekcija manjih opekotina
- nerazređen
- nerazređen
- 1 deo + 1 deo
- 1 deo + 1 deo
OPŠTA HIGIJENA - dezinfekcija ruku
- dezinfekcija radnih površina i uređaja
- dezinfekcija pribora za jelo
- dezinfekcija usta , grla i zuba
- dezinfekcija i pranje veštačkih zubnih proteza
- dezinfekcija vode za piće
- dezinfekcija voća i povrća
- nerazređen
- 1 deo + 2 dela
- 1 deo + 2 dela
- 1 deo + 2 dela
- 1 deo + 100 delova
- 1 deo + 2000 delova
- 1 deo + 50 delova
DERMATOLOGIJA
- sanacija kožnih oboljenja
- sanacija čireva , žuljeva , herpesa
- sanacija bubuljica na licu i telu
- nerazređen
- 1 deo + 1 deo
- 1 deo + 1 deo

NAČIN PRIMENE :

PXD SEPTASOL KAPI se koristi prema tabeli "uputstvo za upotrebu".

Dezinfekcija PXD SEPTASOL KAPIMA obavlja se: tamponiranjem, uranjanjem, ispiranjem i prebrisavanjem u vremenu od 1 minute ili duže .
Za rane i kožne infekcije koriste se dezinfekcijski oblozi od vate ili gaze koji se polažu na obolelo mesto u trajanju od nekoliko minuta , a po potrebi i duže (nekoliko sati).

Kod većih površinskih rana ili opekotina PXD SEPTASOL KAPI se koristi prskajući u obliku aerosola ( sprej ) .Za dugotrajno tretiranje otvorenih rana kao i za kožu koja je osetljiva na „ oksidanse“ PXD SEPTASOL KAPI se koriste razređene u odnosu: 1 deo PXD SEPTASOL KAPI i 2 dela vode . Nakon dezinfekcijskog tretmana PXD SEPTASOL KAPI se ne ispiraju vodom . Može se nesmetano koristiti i u kombinaciji sa drugim proizvodima s tim što se prvo upotrebljavaju PXD SEPTASOL KAPI.

Najbrže delovanje PXD SEPTASOL KAPI postiže se korišćenjem nerazređenog rastvora .
Kod detoksikacije organizma naneti na stopala u sloju kao film Septasol gel , preko staviti kesu i zalepiti flasterom , ostaviti tokom noći i ujutru skinuti . Kroz stopala će izaći otrovi i gel će promeniti boju. Skinuti kesu i oprati noge.


"PXD SEPTASOL -MORSKE KAPI" su najbolji prirodni "DETOX" . Detoksikuju i čiste krv od organskih toksina i svih vrsta mikroorganizama i tako su najbolja pomoć bubrezima i jetri u filtriranju i čišćenju krvi , a imunološkom sistemu u obračunu sa mikroorganizmima . Uvek prisutni organski toksini u krvi su urea i mokraćna kiselina. To su produkti normalnog i zdravog metabolizma u 50 milijardi ćelija vašeg tela, a povremeno mogu biti i dodatno povećani usled postojeće tihe ili akutne infekcije izazvane prodorom mikroorganizama u krv, a to su : bakterije, virusi , mikroplazme , gljivice i protozoe.

Očišćena krv automatski podiže imunološki sistem vašeg tela na maksimalni nivo , tako da je odbrambeni sistem uvek 100% spreman za bitku protiv novoulazećih mikroorganizama u krvni sistem. Drugim rečima, maksimalno sprečavaju nastajanje novih infekcija jer će mikroorganizmi biti uništeni već u samom začetku. Možete reći zbogom čestim infektivnim bolestima poput: prehlada , angina, gripa ili infekcije urogenitalnog trakta itd.

Izostaće i prateće neugodne blago povišene temperature ili opasne visoke temperature.

PXD SEPTASOL – MORSKE KAPI su prozirna tečnost , blagog mirisa , slanog ukusa, ph 9 , ne nadražuju kožu i sluzokožu i potpuno su neotrovne. Ne izazivaju nus pojave . Potpuno su ekološke. Ukapane u vodu ne menjaju miris i ukus upotrebljene pitke vode (preporučuje se energizovana voda PXD Energochip karticom), pa se lako konzumiraju . Mogu ih koristiti: bebe, deca, adolescenti , odrasle i starije osobe .

SASTAV: Morska voda (Aqua maris), 0,2 % miks katjona i anjona dobijenih elektrolizom i katalizom mora.

NAČIN KORIŠĆENJA :
Ukapaju se u čašu sa cca 1 dl pitke vode , promeša se i popije . Piju se jedan puta na dan a može se izabrati jedna od varijanti :

a) ujutro na gladan želudac 15 min pre jela ili
b) uveče pre spavanja pod uslovom da je poslednji obrok bio 3 sata ranije.

U vodu se ukapa :
  • za bebe (do 1 god): 1 kap u 20 ml vode
  • za decu (od 1 do 4 god): 2 kapi u 40 ml vode
  • za decu (od 4 do 9 god): 3 kapi u 60 ml vode
  • za mlade (od 9 do 18 god): 4 kapi u 80 ml vode
  • za odrasle( od 18 do 128 god): 5 kapi u 100 ml vode
Kada počinjete sa korišćenjem potrebno je da znate da je kapima potrebno 3-5 dana da neutrališu ureu , a 3 – 4 nedelje da očiste krv od organskih otrova i svih vrsta mikroorganizama a sa daljim korišćenjem to stanje u potpunosti održavate. Imunitet će porasti na maksimalni nivo. To je odličanpreduslov za zdrav život i produženje kvalitetnog života , da se živi preko 100 godina. Ako se prekine unos 2-3 dana još uvek se zadržava visoki imunitet i nulta vrednost toksina u krvi .NAPOMENA : PXD SEPTASOL – MORSKE KAPI ne mogu neutralizovati toksine teških metala poput olova, platine, kadmijuma, žive itd. Isto tako ne mogu rešiti probleme crevnih parazita i patogenih mikroorganizama u crevima i stolici . Nisu štetne za crevnu floru . Ne narušavaju normalnu količinu laktobakterija i ostalih korisnih mikroorganizama jer ne deluju u crevima , već samo u želudcu , a iz želudca ulaze direktno u krv . Zato se uzimaju na gladan želudac ili pre jela.

PXD SEPTASOL – MORSKE KAPI mogu koristiti bolesne i zdrave osobe. U slučaju da imate povišenu ili visoku temperaturu koriste se na sledeći način : uzimaju se 4 puta na dan , 3 dana za redom prema tabeli za decu ili odrasle , s tim što se 3 doze uzimaju 15 minuta pre jela a četvrta doza pre spavanja. Nakon 3 dana se nastavlja normalno korišćenje.

ZA VREME KORIŠĆENJA ANTIBIOTIKA NIJE PREPORUČLJIVO UZIMATI PXD SEPTASOL – MORSKE KAPI , JER BI MOGLE DA ONESPOSOBE ANTIBIOTIK. ČIM PRESTANE TERAPIJA ANTIBIOTICIMA MOŽETE SLOBODNO NASTAVITI UPOTREBU KAPI.

PXD SEPTASOL – MORSKE KAPI pokazale su izvanredne rezultate u tretiranju sledećih bolesti:
- prehlada ili kijavica (virusi) , angina (bakterije) , grip (virusi) , žutica , hepatitis B i C (virusi) ,mononukleoza (virus) , lajmska bolest , bruceloza (protozoe, spiroheta) , malarija (protozoe) ,sepsa (bakterije – toksini), tuberkuloza (bakterija).

Ispitivanje mikrobiocidne i fugicidne delotvornosti:
Vrsta mikroorganizama Dodano mikroorg.
cfu/ml dezificijensa
Broj preživelih
za 60 sek.
Delotvornost
%
Salmonella T. Murijum 60000 0 100
E. Colli 7000 0 100
Staph. Aureus 50000 0 100
Pseudonomas Spp. 40000 0 100
Proteus 300000 0 100
Candida Albicans I 100000 0 100
Candida Albicans II 200000 0 100
Candida Tropicalis 300000 0 100


Delovanje PXD SEPTASOL – MORSKIH KAPI dokazano je i na sledećim mikroorganizmima:

Vrsta mikroorganizma Koncentracija
mg/l akt. sast.
Kontaktno vreme Delotvornost
Bakterije
P. Alcaligens 5,0 15 sec. 100
B. Anthracis 2,4 2 min. 100
Coci 2,6 2 min. 99,9
C. Botulinum tipA 0,5 30 sec 100
M. Tuberculosis 50,0 30 sec 100
P. Fluorescens IM 5,0 15 sec 100
Sh. Disanteriae 0,055 3 min 100
Str. Faecalis 0,5 2 min 100
Ostale bakterije veg. oblika 0,2 30 sec 100
Bakteriofag
Fag 144F 25,0 15 sek 100
Virusi
Adenovirus 3 0,2 50 sek 99,8
Coxackie A1-B2-B3 1,0 3 min 99,6
Infektivni hepatitis 3,25 60 sek sigurna preventiva
Poliovirus I 0,3 3 min 99,9
Poliovirus II 1,0 10 min biopokus zaštita
Poliovirus III 0,2 2 min 99,9

Za ukapavanje u nos kod prehlade razređuje se u odnosu 1 kap: 20 kapi vode.

PXD SEPTASOL – MORSKE KAPI u koncentrovanom obliku odličan su prirodni dezificijens i zarašćivač rana. Nijedna rana, posekotina ili ogrebotina ne može da zagnoji, a zarasta vrlo brzo. Pritom pomaže u zaustavljanju krvarenja , smanjuju prisutnu bol i otoke. Izuzetno su delotvorne kod uboda pauka , osa, pčela, komaraca. Svrab prestaje za 1 min. Mogu se nanositi na kožu i sluzokožu na svim delovima tela pa i intimnim ( penis , vagina , anus ) . Ne preporučuje se ukapanje u oči.

NAČIN KORIŠĆENJA : 1 kap ili više direktno na ranu , posekotinu , ogrebotinu ili ubod. Nakon toga može flaster ili zavoj. Ispira se vodom.

UPOZORENJE: KORISTITI OPREZNO DA NE DOĐE U DODIR SA OBOJENIM TKANINAMA JER IH MOŽE OBEZBOJITI.

CENA PXD Septasol kapi ili gel
1 250 din.
12,5 eur za inostranstvo
U NAREDNOM PERIODU ODOBRAVAMO POPUST OD 25% !

NARUČITE PXD SEPTASOL KAPI ILI GEL PREKO:

25 јануар 2014

Emisija o štetnim zračenjima

Zdrava Energija
Ljiljana priča o štetnom delovanju geopatogenih zona, Hartmanove i Kerijeve mreže. O načinu na koji funkcioniše radiestezija i alati koji se koriste za rad sa njom. Priča i o ličnim iskustvima i o iskustvima sa "terena". Možda u emisiji nije sve rečeno, ali je dobar izvor početnih informacija o ovoj zaboravljenoj veštini koja polako, ali sigurno vraća se na mesto koje joj pripada. 

Radiestezija je u Srbiji i zvanično priznata kao regularno zanimanje i dobila svoje šifre zvanja. Svako ko završi kurs radiestezije kod ovlašćene ustanove može imati zvanje "Radiestezista praktičar", dok sve osobe koje imaju fakultetsko medicinsko zvanje mogu biti "Radiestezisti dijagnostičari" i "Radiestezisti terapeuti".